« Senaste nyheter

Head of Compliance

Svensk Värdepappersservice

Svensk Värdepappersservice tillhandahåller rådgivnings- och förvaltningstjänster i samarbete med landets ledande produktbolag och investeringsrådgivare.

Svensk Värdepappersservice är en av landets ledande aktörer inom anknutet ombudskap, vilket innebär att vi erbjuder utvalda investeringsrådgivare att verka inom ramen för vårt värdepapperstillstånd och därmed säkerställer att de följer de lagar och regler som råder på den svenska värdepappersmarknaden. Vi fungerar som ett servicebolag åt våra anknutna ombud så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet – investeringsrådgivning. Vi har idag ett femtiotal anknutna ombud runtom i Sverige. Vi erbjuder också ett antal olika portföljförvaltningstjänster.

Rådgivarna erbjuder rådgivning-och förvaltningstjänster och Svensk Värdepappersservice är ett servicebolag. Genom att vara anknutet ombud kan ombudet verka under SVP:s tillstånd. SVP tar då ansvar för att denna verksamhet följer de regler och riktlinjer som råder på värdepappersmarknaden och att kunden erhåller det kundskydd som kunden har rätt till.

Nu söker vi en jurist som vill ansvara för och utveckla compliancefunktionen på bolaget.Kontoret är beläget i centrala Stockholm men vi har även kontor i andra delar av landet så det finns möjlighet att vara placerad på annan ort.

  • Du har c:a 5 års erfarenhet av regulatoriskt arbete på advokatbyrå och/eller tillståndspliktigt företag.
  • Det är en fördel om du har arbetat både med värdepapper och försäkring.
  • Du har driv och engagemang och brinner för dina frågor.
  • Du har integritet och vågar sticka ut hakan och kan tänka utanför boxen.

Du kommer att få skapa din egen roll vilket är spännande, utvecklande men också utmanande. Du arbetar nära bolagets VD över hela landet.

Låter detta som rätt utmaning för dig?

Maila ditt CV och ansökningsbrev till cv@falksearch.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Falk på 0762828889 eller susanne.falk@falksearch.se.