« Okategoriserade

Entreprenadjurist Serneke

Nu har du chansen att bli en del av Sveriges mest progressiva entreprenad- och projektutvecklingsbolag och en nyckelspelare i vår framtida utveckling då vi nu söker en entreprenadjurist till vårt kontor i Stockholm.

Som entreprenadjurist på Serneke kan vi erbjuda dig varierande dagar i en utmanande miljö, många kontaktytor och en hög grad av eget ansvar.

En viktig roll i organisationen

Som entreprenadjurist hos oss på Serneke har du en central roll i organisationen. Du är en del av juristavdelningen som består av chefsjuristen och ytterligare tre bolagsjurister och du är den första juristen med placering i Stockholm. I ditt ansvarsområde ingår att stötta organisationen med juridisk rådgivning inom entreprenadrätten. Du kommer att arbeta nära den operativa verksamheten och vara en integrerad del av projektens alla skeden. Vi prioriterar det proaktiva arbetet och vill att du bidrar aktivt till att skapa juridiska strukturer som främjar våra affärer och affärsrelationer.

Vem är Du?

Vi söker dig som har juristexamen och därefter flera års erfarenhet av entreprenadrätt från bolag, advokatbyrå eller branschorganisation. Har du även arbetat med offentlig upphandling är det ett plus. Du har ett genuint intresse för affärer och erfarenhet av både förhandlingar och avtalshantering. Detta är en roll med många kontaktytor vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera. Som person är du prestigelös och jordnära. Du är lösningsorienterad, gillar att få saker gjorda och har hög servicekänsla. I arbetet kommer du självklart att samarbeta med och stöttas av juristerna i Göteborg men det förväntas att du trivs med att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Om du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi är en modern arbetsplats som erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar.

Ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka inte att skicka in ditt CV och personliga brev till cv@falksearch.se. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Susanne Falk på Falk Search, tel 0762828889.

Sista ansökningsdag är den 30 september men sök gärna redan idag då urval sker löpande.

Om Serneke

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern inom entreprenad och projektutveckling med cirka 6,5 miljarder i omsättning och drygt 1 200 anställda. Verksamheten är rikstäckande, med både offentliga och privata kunder. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för Nästa generations samhällsbygge.

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Serneke erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor.