« Okategoriserade

Chefsjurist till Anyfin

Är du en jurist som vill arbeta i en entreprenöriell miljö på ett av Europas mest spännande teknikbolag? Här är din chans att göra en verklig förändring i finansbranschen.

Betalnings- och kreditmarknaden växer i rasande fart. Det har aldrig funnits fler sätt att planera sin ekonomi och få tillgång till varor och tjänster snabbare än vi annars skulle, men varför ska det kosta mer än 20% i ränta? Anyfin utmanar marknaden och sänker kreditkostnader med avancerad teknik och genom att skippa dyra mellanhänder. Vi har ambitionen att bli konsumentens bästa vän med nästa generation av finansiella tjänster och göra denna marknad något att vara stolt över.

Vill du arbeta i en entreprenöriell miljö, nära verksamheten och vara med och utveckla ett fintechföretag på ett tidigt stadium? Du kommer att utgöra en central del i ett snabbväxande företag som består av dedikerade kollegor med uppgift att göra en verklig förändring i finansbranschen och säkerställa att Anyfin utvecklas både snabbt och hållbart. Anyfin söker nu efter en

 

Chefsjurist

som kommer att spela en nyckelroll i företagets utveckling.

 

DU KOMMER ATT

 • få vara med i en spännande tillväxtfas och bygga upp juristfunktionen
 • arbeta med frågor gällande bolagsrätt, finansiering, vår styrelse och ägare
 • ge juridisk rådgivning inom alla förekommande rättsområden där finansiell juridik är i fokus
 • upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal

DU HAR

 • svensk juristexamen
 • minst 5 års kvalificerad erfarenhet från välrenommerad advokatbyrå eller bolag
 • erfarenhet och intresse av att arbeta affärsorienterat och nära verksamheten i ett bolag

DU ÄR

 • en person som gillar att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig miljö
 • självständig, ansvarsfull och har eget driv
 • bra på att kommunicera på både svenska och engelska
 • en person som älskar att hitta kreativa lösningar på komplexa problem
 • utåtriktad, positiv och har ett prestigelöst sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

OM OSS

Anyfin grundades 2017. Vi har mer än 20 års erfarenhet från riskbedömning, kreditgivning och teknikutveckling från några av Sveriges främsta teknikbolag, iZettle, Klarna och Spotify. Tillsammans med en blandning människor, med bakgrund i allt från design och programmering av artificiell intelligens till kreditrådgivning, drivs vi av att vilja förändra, utmana och skapa en schysstare bransch. Med oss på resan har vi också några av världens främsta investeringsbolag, Accel, Northzone och Global Founders Capital. Tillsammans har de stått bakom flera bolag som med teknik totalt revolutionerat hur vi lever; bl.a. Facebook, Spotify och LinkedIn. Vi har nyligen blivit utsedda till en av de 100 hetaste startupsen i Europa av Wired Magazine och en av världens 100 mest innovativa Fintech startups av KPMG.

Redo för utmaningen?

Har du frågor eller vill du ha mer information är du välkommen att kontakta Susanne Falk på Falk Search, susanne.falk@falksearch.se eller tel 0762 828889. Maila din ansökan till cv@falksearch.se snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.