« Aktuella uppdrag

Bolagsjurist till Bravida

Bravida är ett börsnoterat bolag (Nasdaq OMX Nordic, Large cap) med drygt 11.000 medarbetare på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravida är ledande inom service och installation av tekniska funktioner i byggnader och anläggningar i Norden.  Läs mer om Bravidas verksamhet på www.bravida.se.

 

Varför Bravida?

Bravida är idag det största installationsbolaget i Norden med högst lönsamhet. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och ligga i framkant. Våra ambitiösa mål för lönsamhet, tillväxt, hållbarhet och nöjda kunder går hand i hand med att vara en attraktiv arbetsgivare. På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans. Ett gott arbetsklimat är nyckel till vår framgång. Bravida har flera år i rad blivit rankat till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Bravida befinner sig i en marknad under stark utveckling och vi vill fortsätta att utvecklas som ett bolag med moderna värderingar och som en ännu attraktivare arbetsgivare.

 

Din nya utmaning

Till koncernstab Juridik söker vi nu en bolagsjurist.

Som bolagsjurist på Bravida blir du en del av ett team av två bolagsjurister och en chefsjurist och arbetar nära såväl koncernledning som kunder och leverantörer.

Som bolagsjurist på Bravida kommer du att få arbeta brett med affärsjuridiska frågor, men i första hand kommer Du att arbeta med förvärv tillsammans med bolagets förvärvsgrupp. I den erbjudna tjänsten ligger utmaningen men förhoppningsvis också spänningen i att hantera ett brett kompetensområde med många interna och externa kontaktytor, att bli en del av ett team och arbeta nära verksamheten. Med tiden finns möjlighet att få ett stort eget ansvar.

Du kommer framförallt att arbeta för Bravidas olika verksamheter i Sverige men även i Norge, Danmark och Finland. Tjänsten kan periodvis innebära resor men oftast bara över dagen.

 

Vem är du?

Den vi söker har juristexamen och 3-5 års erfarenhet från kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag där Du bör ha arbetat med företagsförvärv. Erfarenhet av fastighetsrelaterade förvärv är ett plus. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska. Goda kunskaper i något av de övriga nordiska språken är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en förmåga och ett intresse för att skapa förtroende och goda relationer. Som jurist på Bravida är det viktigt att hitta lösningar och kunna förklara dem på ett pedagogiskt sätt.  Du förväntas kunna vara självständig och affärsmässig samt ha ett starkt eget driv. Du kommer att vara delaktig och involverad tidigt i affärerna varför du måste ha ett genuint intresse och engagemang för affärsverksamheten och vara resultatorienterad. Som person tycker du om att ge service och att samarbeta med andra. Du är trygg, förtroendeingivande, positiv och prestigelös.

__________________________

Välkommen att kontakta Susanne Falk på Falk Search, tel 0762 82 88 89, om du har frågor. Maila din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt till cv@falksearch.se.