« Aktuella uppdrag

ARBETSRÄTTSJURIST

ARBETSRÄTTSJURIST

Tycker du att det är intressant med mat och dryck? Om du dessutom har erfarenhet av arbetsrätt så kan det här vara tillfället för dig.

Du kommer att ha kontakt med några av Sveriges mest välkända företag inom mat och dryck. Rollen passar dig som både vill arbeta självständigt och som ser nyttan av att gemensamt med erfarna kollegor lösa olika problem och driva frågor mot uppsatta mål. Viktigt för oss är att du vill interagera med andra och förstår vikten av långsiktiga relationer. Arbetet är både operativt och strategiskt. Du har jur kand examen och därefter flera års praktisk erfarenhet från arbete inom arbetsrättens område från arbetsgivarförbund, advokatbyrå, domstol eller bolag. Förutom din spetskompetens inom arbetsrätt är det viktigt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du intresse av eller erfarenhet från arbete med arbetsmiljöfrågor är det ett plus.

I rollen som arbetsrättsjurist på detta arbetsgivarförbund kommer du att ge rådgivning och utbildning till våra medlemsföretag. Du kommer vidare att delta i centrala förhandlingar och kollektivavtalsförhandlingar. Vi vill ge våra arbetsrättsjurister möjlighet att arbeta brett inom arbetsrätten och du får gärna fördjupa dig i frågor som du brinner för. Du kommer att få stort förtroende att utföra dina arbetsuppgifter självständigt och vi förväntar oss självklart leverans utifrån det men din chef finns samtidigt alltid där som stöd när det behövs.

Vi är en prestigelös organisation som tycker att det viktigt att man trivs på jobbet och kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Nu behöver vi förstärkning av en positiv och engagerad person.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta Susanne Falk på Falk Search, tel 0762 82 88 89. Maila gärna din intresseanmälan till cv@falksearch.se.