Söderberg & Partners söker två bolagsjurister

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare. Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Söderberg & Partners söker nu två bolagsjurister, en senior och en junior, till den koncerngemensamma juridikstaben i Stockholm och vi söker dig som har intresse av att arbeta med bred affärsjuridik, få vara en del av en verksamhet och få arbeta med projekt från ax till limpa. Båda rollerna rapporterar till koncernens chefsjurist.

 

Senior Bolagsjurist

Som senior bolagsjurist hos Söderberg & Partners kommer du att arbeta brett med all förekommande affärsjuridisk på bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

- bistå organisationen med rådgivning i juridiska frågor vilka spänner över olika rättsområden

- upprätta, granska och förhandla olika kommersiella avtal

- bistå organisationen i externa och interna transaktioner

- löpande hantera aktiebolagsrättsliga frågor för koncernens bolag

Vi söker dig som har juristexamen med goda betyg och 5-6 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Det är en fördel om du har erfarenhet från bank/finans eller försäkring. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Det kommer att ställas höga krav på att du kan, och trivs med, att arbeta självständigt.

 

Junior bolagsjurist

Som junior bolagsjurist hos Söderberg & Partners kommer du att bli involverad i all förekommande juridik på bolaget. Arbetet innebär att ge bred affärsjuridisk rådgivning inom olika rättsområden och du kommer bland annat att skriva och förhandla olika kommersiella avtal.

För rollen som junior bolagsjurist söker vi dig som har juristexamen med goda betyg och ca 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

 

Personliga egenskaper

De personliga egenskaperna är viktiga för oss. För båda rollerna är det viktigt att du vill vara en del av verksamheten och att du är affärsmässigt intresserad. Vi värdesätter god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är engagerad, serviceinriktad, handlingskraftig, och målmedveten. För att passa in hos oss är det viktigt att ha en positiv, prestigelös, flexibel attityd med hög integritet.

  __________________________

Välkommen att kontakta Göran Jansson på Falk Search, tel. 073-374 25 30, om du har frågor kring tjänsterna. Maila din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt till cv@falksearch.se.

Senaste nyheter

Falk Search i Media