Om oss

Falk Search arbetar bara med det vi är bra på – Juristrekryteringar

Vi känner vår marknad väl och vet dessutom att vi efter många års erfarenhet med juristrekryteringar är bra på att hitta rätt jurist till varje specifik tjänst. Förutom rena juristtjänster rekryterar vi även compliance officers.

Vanliga titlar på de tjänster vi rekryterar är bolagsjurist (legal counsel), chefsjurist (general counsel), affärsjurist, advokat, delägare, biträdande jurist, förbundsjurist, compliance officer, paralegal.

Susanne Falk är grundare till Falk Search och specialiserad på juristrekryteringar. Susanne är jur kand och har arbetat som advokat. Susanne har genomfört hundratals juristrekryteringar sedan starten år 2000 åt bolag, advokatbyråer och andra organisationer och har därmed lång, gedigen erfarenhet av att arbeta med rekryteringar av jurister. Den erfarenheten ger kvalitet åt både uppdragsgivare och kandidater.

sf2.eps

Göran Jansson är rekryteringskonsult på Falk Search. Göran har en BBA från Stockholms Universitet och Managementutbildning från IFL. Göran har mer än 20 års erfarenhet från roller som VD, CFO och CHRO i flera branscher och organisationer, noterade såväl som onoterade. Göran rekryterar till generella ledarroller samt funktionerna CFO, CLO och CHRO förutom de generella juristtjänsterna. Han är styrelseledamot i Cornerstone International Group, med ansvar för EMEA-regionen, och leder Functional Practice Group Finance & Legal.

Göran_Jansson_bild_svartvitt-1

 

Rebecca Britz är rekryteringskoordinator på Falk Search. Rebecca studerar kandidatprogrammet Personal, Arbete och Organisation vid Stockholms Universitet. Tidigare har Rebecca arbetat på advokatbyrå samt med personalfrågor på managementkonsultföretag.

reb.eps

Senaste nyheter

Falk Search i Media