« Aktuella uppdrag

Novamedia Sverige söker bolagsjurist

Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet. Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier med ungefär en miljon kunder. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären och En ska bort som sänds i TV4. Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 53 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 8,3 miljarder till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 900 svenskar till miljonärer. Vi är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

Avdelningen Risk Management & Legal inom Novamedia arbetar med risk, juridik och säkerhet. Avdelningen är en del av affärsbesluten och den löpande driften av Novamedia Sverige AB, och säkerställer att företaget följer lagar, interna och externa regler och styrdokument. Avdelningen arbetar systematiskt, strukturerat och med ett integrerat riskarbete utifrån konceptet GRC (Governance, Risk & Compliance). Det innebär att vi tänker i 360 grader, stöttar övriga avdelningar i organisationen och har ett tydligt fokus på affärsnyttan.

Novamedia Sverige söker nu en bolagsjurist med placering i avdelningen Risk Management & Legal.

_________________________

Som bolagsjurist hos Novamedia/Postkodlotteriet kommer du att arbeta brett med all förekommande affärsjuridik på bolaget. Du kommer att arbeta självständigt nära verksamheten och bland annat bistå med skiftande juridiska frågor inom kommersiell avtalsrätt, marknadsrätt, immaterialrätt, TV- och medierätt, personuppgiftsfrågor, IT-rätt, bolagsrätt, samt annan juridik knuten till spel- och mediebranschen.

Vi söker dig som har juristexamen och 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Det är en fördel om du har erfarenhet från affärsjuridiskt arbete från Business-to-Consumer bolag eller är tingsmeriterad. Det är viktigt att du kan, och trivs med, att arbeta självständigt. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Personliga egenskaper

De personliga egenskaperna är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är engagerad, serviceinriktad, tar initiativ och är målmedveten. Vi uppskattar en positiv, prestigelös och flexibel attityd.

Teamet

Vi är idag fem personer som arbetar på avdelningen Risk Management & Legal och nu när en av våra bolagsjurister ska gå över i en annan roll, söker vi en ersättare. Vår avdelning är involverad i det mesta som sker, vilket betyder att du får en viktig och central roll i bolaget. Det råder högt tempo och med frihet under ansvar arbetar vi mot gemensamt uppsatta mål. Du rapporterar till Anna Bülow Zetterberg som är General Counsel.

Vi jobbar aktivt med att skapa en god teamkänsla. Då vi har möjlighet att under två dagar varje år utföra volontärarbete på arbetstid valde vårt gäng förra året att plocka skräp på Kebnekaise tillsammans med stiftelsen Håll Sverige Rent.

På Novamedia Sverige blir du en del av en rolig och utvecklande verksamhet. Här finns engagerade kollegor med kunskaper och kompetens inom ett brett spektra. Dessutom är vi ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart.

 __________________________

 Välkommen att kontakta Göran Jansson på Falk Search via email: goran.jansson@falksearch.se, om du har frågor kring tjänsten. Maila din ansökan med CV, betyg och personligt brev snarast möjligt till cv@falksearch.se.