Aktuella uppdrag

index

Corporate Counsel till iZettle

2017-11-21

We started iZettle with the mission to empower small-businesses to sell smarter by offering them the tools typically reserved for bigger players. We started with a no-hassle point of sale system and have come a long way, but there is so much exciting work ahead of us! And we need the best and brightest to help us get it done. We were founded in 2010, we’re one of Europe’s fastest growing software start-ups, and we currently have 450 employees across 12 operating countries.

 

iZettle söker efter en snabbfotad, driven och affärsorienterad CORPORATE COUNSEL med minst 4-6 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag att ansluta sig till oss. Du får hos iZettle ingå i ett team som ansvarar för koncernens alla legala frågeställningar och får jobba nära och tillsammans med alla delar av organisationen.

Vi ser att du har en stark affärsförståelse och är en problemlösare som älskar att arbeta i ett högt tempo och i en innovativ miljö. Du har en förmåga att navigera i en snabbfotad internationell organisation där man går från upptäckt till utveckling och lansering, oavsett område, inom korta tidsintervaller.

 

Dina ansvarsområden

Du rapporterar direkt till chefsjurist och ditt huvudansvarsområde är att tillsammans med ditt team arbeta nära verksamheten med all förekommande juridik på bolaget. Du kommer att bistå organisationen med rådgivning i juridiska frågor vilka spänner över olika rättsområden. Du kommer att:

- löpande hantera bolagsrättsliga frågor för koncernens bolag
- upprätta, granska och förhandla olika kommersiella avtal
- bistå organisationen i externa och interna transaktioner.

 

Kvalifikationer

För att du ska trivas hos oss är du ödmjuk och med en attityd att få saker gjorda. Du arbetar självständigt och kan driva egna processer från början till slut. Du har också:

-minst 4-6 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag
-jur kand utbildning
-bred affärsjuridisk kompetens
-förmåga att arbeta självständigt och har stor integritet
-erfarenhet från arbete inom reglerad verksamhet (betaltjänster)
-erfarenhet från arbetat i en internationell miljö
-goda kunskaper i engelska

Vi är ett ungt entreprenöriellt gäng som lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du bör vara utåtriktad med förmåga att kunna ta folk. Vi har kul på jobbet.

Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

When working at iZettle, you can expect interesting challenges, as well as a great team. Join us to get a chance to truly make a difference for entrepreneurs all around the world.

Låter det spännande? Läs mer på www.izettle.se och maila din ansökan med CV och personligt brev till cv@falksearch.se. Intervjuer kommer att ske löpande till denna tjänst. Har du frågor är du välkommen att ringa Göran Jansson på Falk Search, tel 073-374 25 30.

index

Söderberg & Partners söker två bolagsjurister

2017-10-11

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare. Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Söderberg & Partners söker nu två bolagsjurister, en senior och en junior, till den koncerngemensamma juridikstaben i Stockholm och vi söker dig som har intresse av att arbeta med bred affärsjuridik, få vara en del av en verksamhet och få arbeta med projekt från ax till limpa. Båda rollerna rapporterar till koncernens chefsjurist.

 

Senior Bolagsjurist

Som senior bolagsjurist hos Söderberg & Partners kommer du att arbeta brett med all förekommande affärsjuridisk på bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

- bistå organisationen med rådgivning i juridiska frågor vilka spänner över olika rättsområden

- upprätta, granska och förhandla olika kommersiella avtal

- bistå organisationen i externa och interna transaktioner

- löpande hantera aktiebolagsrättsliga frågor för koncernens bolag

Vi söker dig som har juristexamen med goda betyg och 5-6 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Det är en fördel om du har erfarenhet från bank/finans eller försäkring. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Det kommer att ställas höga krav på att du kan, och trivs med, att arbeta självständigt.

 

Junior bolagsjurist

Som junior bolagsjurist hos Söderberg & Partners kommer du att bli involverad i all förekommande juridik på bolaget. Arbetet innebär att ge bred affärsjuridisk rådgivning inom olika rättsområden och du kommer bland annat att skriva och förhandla olika kommersiella avtal.

För rollen som junior bolagsjurist söker vi dig som har juristexamen med goda betyg och ca 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

 

Personliga egenskaper

De personliga egenskaperna är viktiga för oss. För båda rollerna är det viktigt att du vill vara en del av verksamheten och att du är affärsmässigt intresserad. Vi värdesätter god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är engagerad, serviceinriktad, handlingskraftig, och målmedveten. För att passa in hos oss är det viktigt att ha en positiv, prestigelös, flexibel attityd med hög integritet.

  __________________________

Välkommen att kontakta Göran Jansson på Falk Search, tel. 073-374 25 30, om du har frågor kring tjänsterna. Maila din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt till cv@falksearch.se.

Senaste nyheter

Falk Search i Media